Здравейте, колеги! Направо на проблема: Днес сутринта запалих, изчистих си стъклата и влязох в колата и изгасих мотора преместих ключа на позиция PARK (дълга история), върнах го обрато и веднага запалих, но мигновено мотора угасна. Така на 2-3 пъти, като накрая с припомпване на газта я задържах и така отидох на работа, колата не набира плавно и се затормозява от време на време, а когато изключа от скорост оборотите играят в диапазон от 300 до 1300 приблизително, но при продължителен престой се закрепват.
Съмнявах се за некачествено гориво, за първи път заредих в ЕКО вчера, но днес досипах 98-ца и в началото имаше подобрение, но впоследствие... Колата е на 89000км. от първи собственик на 84 години, с гарантиран произход и всичко работи съвсем правилно по нея, утре ще я диагностицирам, но не спирам да се чудя, какъв е проблема. Изчетох доста, но се обърках повече, за това моля тук, конкрето за моя проблем изкажете вашето мнение, а аз ще съм безкрайно благодарен!
П.П Има ли вариант да е от ключа все пак да попитам?
И да разкачах клемите на акумолатора за около час, а сега цяла вечер ще стои пак така.
Алфа Ромео 156 1.8т.с. 144к.с. 2000г.
Лека и безаварийна от мен!
Съмнявах се за некачествено гориво, за първи път заредих в ЕКО вчера, но днес досипах 98-ца и в началото имаше подобрение, но впоследствие... Колата е на 89000км. от първи собственик на 84 години, с гарантиран произход и всичко работи съвсем правилно по нея, утре ще я диагностицирам, но не спирам да се чудя, какъв е проблема. Изчетох доста, но се обърках повече, за това моля тук, конкрето за моя проблем изкажете вашето мнение, а аз ще съм безкрайно благодарен!
П.П Има ли вариант да е от ключа все пак да попитам?
И да разкачах клемите на акумолатора за около час, а сега цяла вечер ще стои пак така.
Алфа Ромео 156 1.8т.с. 144к.с. 2000г.
Лека и безаварийна от мен!
Comment